ponedeljek, 14. december 2015

Decembrski praznični stajlingi z Zoofo

Trgovina Zoofa na Bregu v Ljubljani ponuja oblačila in nekaj modnih dodatkov slovenskih oblikovalcev. Sama vanjo večkrat zaidem, da poiščem kakšno darilo ali pa si privoščim tudi kaj zase. Tako se mi je pred časom porodila ideja, da bi lahko z njihovimi oblačili naredila nekaj decembrskih stajlingov po svojem izboru. Ponujam vam štiri stajlinge, glede na vaše načrte, kje boste preživljali preostale dni (ali večere) v prazničnem duhu, pa lahko 'ukradete' tudi kakšno idejo po svojem navdihu.
Zahvaljujem se trgovini Zoofa in njenim oblikovalcem za sodelovanje!

Prvi stajling vas ponese od službenih obveznosti do večerne pijačke, sestavljata pa ga polprosojno plisirano krilo Vodeb in jopica na zadrgo z netopirskimi rokavi Nelizabeta. Saj veste, če odvzamete ali zamenjate hlačne nogavice za prosojne ali svetleče ter dnevne gležnjarje zamenjate za večerne salonarje, bo outfit skorajda videti kot povsem drugačen.
Jopa Nelizabeta (98 €), krilo Vodeb (78 €)



Morda načrtujete silvestrsko noč preživeti v družbi boemskih prijateljev (z otroki ali brez) ter se na domači zabavi imeti lepo ob dobri hrani in pijači? Za vse nekoliko 'odštekane' ljubiteljice mode predstavljam stajling nenavadne teksturirane asimetrične obleke JSP, ki sem jo prepasala s svojim pasom in dodala tudi debelejše hlačne nogavice in kapo. Piko na i dodajo usnjene zapestnice Zelolepo, ki jih lahko kombinirate med seboj ali nosite posamično.
Obleka JSP (215 €), zapestnice Zelolepo (temno zelena 20 €, ostale 35 € za komplet treh zapestnic)




Ste bolj zapečkarski tip in je vaš moto, da ga ni čez udobje lastnega kavča ob dobri knjigi ali zanimivem filmu? Potem predlagam, da verjetno znano uniformo legic in puloverja popeljete stopničko ali dve višje, da ne pozabite, da so prazniki ;). Izberite šik, udoben puloverček ter bleščičaste legice in nazdravite v toplem zavetju dnevne sobe.
Pulover Patricia Pie (68 €)



In nenazadnje, za vse dame, ki imate rezervirano mizo v dobri restavraciji v družbi boljše polovice, družine in/ali prijateljev. Tudi praznični obisk gledališča ali opere se uvršča v to kategorijo. Črna klasika v razgibanih teksturah ne bo videti dolgočasno, ampak elegantno, šik in nadvse privlačno. Če vas kdo vpraša, od kje vam odličen okus, pa le pomežiknite in povejte, da ste pač 'odglavedopet' ;).
Krilo Patricia Pie (75 €), top Princip (89 €), torba JSP (180 €), uhani Lesema (22 €)




Vse fotografije: Sanja Martinec.

7 komentarjev:

  1. krasni stajlingi. :) tole jopo Nelizabeta sem si pa že podrobno ogledovala in jo občudovala v trgovini. krasno mi je še krilo vodeb in pencil krilo z zadnje fotke, pa rožnat pulover ter božanska pernata torbica. super si skombinirala. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. a veš, da sem naprej želela narediti stajling z eno drugo Nelizabeta jopo (ki mi je bila tako zelo všeč, da bi jo morda na koncu celo kupila - v bronz - rjavih tonih), pa jo je med fotkanjem pomerila in kupila ena gospa. tako sem potem morala vzeti tole, kar mi je malo hodilo narobe, ker je vse skupaj izpadlo zelo črno, zelo 'ne-jaz', ampak ok, tudi tale jopa je generalno gledano zelo lepa :).

    hvala za pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je padla v oči Nelizabeta jopa! V bronz varijanti bi bla pa tudi jaz kandidat za nakup :)
    Super kombinacije in pa tudi fotke! Moram dat tud tole Zoofo na listo trgovin za pogledat :)
    Zelo mi je všeč tudi nežno roza pulover, čeprav se bojim ni v moji paleti. Tebi pa super paše!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oblikovalka Neli Štrukelj (Nelizabeta) mi je rekla, da naredi tak model jopice tudi custom-made, torej v izbranih tonih stranke. jaz bom zagotovo enkrat naročila eno po 'svojih barvah' :). v Zoofo je pa res za iti, ja!

      Izbriši
  4. Enkraten izbor, sama paša za oči!

    OdgovoriIzbriši