torek, 1. december 2015

Kako nositi brezrokavnik iz umetnega krzna?

Brezrokavnik iz umetnega krzna je letos kos, mimo katerega ne more nobena prava modna navdušenka. Načeloma diši po trenutno trendnih sedemdesetih, je pa to seveda zelo odvisno od preostalega stajlinga. Tega se namreč lahko zapelje povsem v 'boho' videz, lahko pa se krzneni brezrokavnik kombinira k bolj minimalistično zadržanim oblačilom in se s tem izogne pretirano '70s' referencam. Odločitev je seveda v rokah vsake posameznice. 

(foto: voguequeen.com)

Izbira v trgovinah in na spletu je velika, zato lahko vsaka najde zase kroj in barvo umetnega krzna, ki jo bo najlepše ogrela. Še sploh so kosmati brezrokavniki odličen kos za tiste dame, ki si želijo optično pridobiti kakšen kilogram ali dva, torej za vse z drobnim zgornjim delom telesa ter vse zelo vitke ženske, ne glede na višino. Kosmat brezrokavnik je kos, ki se odlično plasti z drugimi kosi zimske garderobe, zato ga lahko oblečete kot najbolj vrhnji kos (recimo čez usnjeno jaknico), v res hudem mrazu pa vas bo grel pod plaščem. Tiste, ki vas v službi za računalnikom vedno zebe, bo brezrokavnik iz umetnega krzna zagotovo ogrel in poskrbel za občutek toplote in šik videz. V nadaljevanju predstavljam nekaj predlogov za stajlinge s kosmatim brezrokavnikom, nekako splošno pravilo pa je, da so najlepše videti, če jih prepasamo in s tem nakažemo silhueto, ne da bi se ta pod zelo voluminozno gmoto povsem izgubila, ali pa poskrbimo za uravnoteženost volumnov, ki jih imamo na sebi.


Najpogostejši stajling, ki ga lahko videvamo tudi na naših ulicah, je kombinacija s skinny hlačami z videzom usnja. Zraven spadajo gležnjarji in običajno tudi velika torbica. Če dodate še klobuk, boste dale stajlingu lepo piko na i.

(foto: glamradar.com) 

(foto: gurl.com)

Zanimivo je tudi plastenje krznenega brezrokavnika na dolgo plisirano krilo ali potiskano obleko. Tanek material obleke ali krila tvori kontrast s kosmato teksturo brezrokavnika, kar razgiba outfit. Dodatek usnjenega pasu ali dolge ogrlice lepo zaokroži celoto.

(foto: pinterest.com) 

(foto: stylecarrot.com) 

(foto: stylemag.in) 

(foto: toovia.com)

Seveda pa lahko krznen brezokavnik kombiniramo tudi na bolj minimalistične, resne in manj hipijevske različice. Tudi s službenimi oblačili tvori zanimive možnosti, osebno mi je odlična kombinacija s strogim krilom ali hlačami 'culottes'.
Veselo kombiniranje kosmatega brezrokavnika vam želim!

(foto: aelida.com) 

(foto: thebestfashionblog.com)

Ni komentarjev:

Objavite komentar