torek, 5. marec 2013

Praznujte marec tudi ve!

Mesec marec je posvečen vsem ženskam, saj ta mesec praznujemo dan žena, materinski dan, ... To pa še zdaleč ne pomeni, da praznujejo samo ženske, ki so žene in mame! Prav vsaka izmed nas na nek način živi svojo žensko vlogo, pa če je žena, mama, dekle, hčerka, babica, sestra, prijateljica, sodelavka, ... Zakaj se ne bi enkrat pocrkljale še s čim drugim kot s šopkom rož ali bomboniero? Privoščite si uro ali dve v družbi stilske svetovalke in bodite prepričane, da boste domov odšle zadovoljne in polne novega znanja ter ugotovitev o sebi in svoji podobi.
Pobožajte tisto žensko v sebi, ki si želi in zasluži biti lepa, urejena, zadovoljna! 


Za termine barvnega, garderobnega, stilskega, nakupovalnega svetovanja in za darilne bone sem vam na voljo na info@odglavedopet.si ali na 031/802-351.

foto: Sanja Martinec

3 komentarji:

  1. Kako se strinjam z zapisanim. Stilsko svetovanje sem si podarila za svojih 30 let in ja, ker je bilo ravno pred 8. marcem, očitno tudi za dan žena. :) Občutek zadovoljstva je, ko veš, da si storil nekaj koristnega, da je bila to ena bolj pametnih odločitev v življenju, povrhu pa še prijetna. Dve uri svetovanja sta mi naredili že tako sončen dan še bolj čudovit. Hvala, Tina.

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala tebi, Petra! tvojo zadovoljno izkušnjo je pravo veselje prebrati :D.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoje usluge so tudi krasno darilo :D

    OdgovoriIzbriši