petek, 08. julij 2016

Lepotna ocena: Nove Shiseido ROUGE ROUGE šminke

Tole danes bo posebna lepotna ocena, saj še nikoli prej nisem imela priložnosti testirati in oceniti izdelka, še preden bi ta sploh prišel na prodajne police. Tako je, nova linija Shiseido šmink Rouge Rouge pride na prodajne police vseh Mullerjev v Sloveniji konec julija. To pa še ni vse! Skupaj z Italijani bomo prvi v Evropi, ki bomo dobili te šminke že poleti, preostali bodo morali počakati na september in na jesenske makeup kolekcije, da bodo prišli do svoje Rouge rouge šminke. Tako da sem kar malo važna, da sem lahko med prvimi na svetu prejela tole prekrasno rdečko, jo stestirala in da jo že nosim. Moj odtenek Shiseido Rouge rouge je 'RD 501 Ruby copper'.

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

Shiseido šminke (in makeup na splošno) so pri meni med najljubšimi 'high-end' šminkami, ker združujejo lahko teksturo, dobro prekrivnost, fine pigmente in dobre vlažilne lastnosti. Tudi moja Rouge rouge ni nič drugačna, saj jo odlikuje eleganten, klasičen rubinasto rdeč odtenek, nekaj urna obstojnost in zelo ugoden, nemasten, nelepljiv občutek na ustnicah. Rouge rouge so popolnoma brez vonja, kar bo zelo všeč vsem tistim, ki ne marate odišavljenih šmink. Nanos je lahek in izjemno prijeten, saj po ustnicah gladko drsi. Ne leze v gubice, se ne kopiči v grudice v ustnih kotičkih in je lepo obstojna. Daje vlažen, rahlo masten videz, torej ni ne mat ne glosasta, ampak preprosto klasična kremna šminka. 

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

Da so pri Shiseidu mojstri rdečih odtenkov, potrjuje to, da jih izdelujejo že kar 120 let, iz številnih osebnih izkušenj pa lahko potrdim, da prav pri Shiseidu najdem zelo nosljive, sofisticirane rdeče, za kar 'krivim' kanček rjavkaste v vsaki njihovi rdečki. (Pravzaprav sem Shiseido šminko v rjavkasto rdečem odtenku nosila tudi na svoj poročni dan.) Nobena skrivnost ni, da prav malček rjavkaste ─ ki niti ni opazna ─ naredi rdečo šminko zelo primerno tudi za dnevni makeup. V Rouge rouge liniji je 16 odtenkov šmink, ki so vse na nek način rdeče – čeprav odtenki variirajo od resnično rdečih, kot je tale moj '501 Ruby copper', do rozkastih, nude in rjavkastih. Pa vendar so vsi vsaj malce rdeči, zato se tudi imenujejo Rouge rouge ('rouge' francosko pomeni 'rdeča'). Upam si trditi, da bo v tej liniji vsaka lahko našla svojo rdečo. Krasna temna ovalna embalaža, odlične lastnosti šminke in prelepi odtenki – vsekakor priporočam ogled in morebiten nakup, kot rečeno v Mullerjih konec julija, Rouge rouge rdečka pa bo vaša za 28 €.

(foto: chicprofile.com)

Vabljeni tudi k ogledu fotografij ter videa, kjer sem prvič testirala Rouge rouge šminko. Klik na link do videa na Youtubeu:

https://www.youtube.com/watch?v=H55WHMo8Z0Y


Ni komentarjev:

Objavite komentar