nedelja, 21. februar 2016

Vprašanje bralke: Krilo za zelo suhe noge

Pozdravljeni!

Zanima me, kaj predlagate za visoke ženske ... Sama imam preko 175 cm in zelo suhe noge. Še nikoli nisem oblekla krila, ker ne najdem kroja, ki bi mi pasalo. Poudariti pa moram, da ostali deli telesa niso v kategoriji suhic. Sem le mamica dveh otrok v poznih 30-ih. Sploh poleti si želim, da bi lahko krilo ali daljšo tuniko vključila v mojo garderobo. Hvala in lp,

Janja


Pozdravljeni, Janja!


Ste nekako nesrečni, ker imate zelo suhe noge v primerjavi s preostalim telesom. Še posebej v toplem delu leta bi si zelo želeli obleči krilo ali obleko. Najprej vam svetujem, da pogledate na svojo situacijo s svetle plati. Številne ženske si želijo dolge, vitke noge! Pameten kroj obleke bo malce zakamufliral tiste dele telesa, ki 'niso v kategoriji suhic', kot ste se izrazili, na račun vitkih nog pa boste v celoti videti vitkejši!
Da bi bila postava videti uravnoteženo, oblačilo v zgornjem delu telesa ne sme biti preveč oprijeto, spodaj pa se izognite oprijetim krilom in oblekam. Raje izberite širši kroj krila, recimo krilo, nabrano v pasu ali plisirano krilo. Krilo (ali obleka) lahko sega do kolen ali nekaj cm nad njimi. 

 (foto: danamadeit.com)

(foto: fashiontelegraph.co.uk) 

(foto: asos.com)

Druga možnost pa je t.i. maxi dress, torej krilo/obleka do tal. V poletni vročini tako pridobite krasen občutek plapolajočega materiala in svobode gibanja, tako vsaj pravijo ženske, ki poleti obožujejo dolga krila v kombinaciji s sandali ali balerinkami. Zagotavljam vam, da tudi za vas obstaja prava silhueta krila in obleke, le najti jo morate in jo potem upati tudi nositi. Pa le pogumno! ;) 

 (foto: asos.com)

(foto: wheretoget.it)

Ni komentarjev:

Objavite komentar