petek, 7. marec 2014

Bodi TOP maturantka!

"Kakšno obleko naj oblečem za maturantski ples? Naj imam lase spuščene ali spete? Kaj pa nakit? In kako naj se naličim, saj bi bila na plesu res rada videti kar najbolje??"

Sezona maturantskih plesov je tu, zato smo združile moči in znanje strokovnjakinje z različnih področij ter za vse maturantke pripravile top ponudbo. Maturantka, ki bi rada na svojem maturantskem plesu zasijala in izstopala po svoji top urejenosti, bo tako v paketu 'TOP maturantka' prejela:
  •           stilski online nasvet glede obleke in dodatkov: upoštevajoč njeno naravno obarvanost, slog, okus, postavo, način razmišljanja ter seveda okvirni 'budget', ji bom svetovala optimalno obleko za maturantski ples ter modne dodatke (www.odglavedopet.si);
  •         unikatni nakit oblikovalke Tine Vehovar, ki bo pristajal njeni osebnosti, okusu in stilu obleke (www.tinavehovar.si);
  •           frizuro po svojih željah, za katero bodo poskrbeli v frizerskem studiu Monroe (frizerski studio Monroe);
  •           profesionalno ličenje vizažistke Aleksandre Bončina (licenje.net).

Če si maturantka, ali pa poznaš kakšno punco, ki ob misli na maturatski ples že živčno grize nohte, ker jo skrbi, kako naj bo urejena, potem klikni na: www.topmaturantka.si. Za neverjetno ceno 100 € si zagotovi stilsko obravnavo štirih strokovnjakinj, ki bodo poskrbele, da boš na svojo maturantsko noč videti kot filmska zvezda!

Ni komentarjev:

Objavite komentar