torek, 11. februar 2014

Nekaj nosečniških OOTD-jev

Ker je bil članek o tem, kako težko je najti lepa nosečniška oblačila, zelo dobro bran, sem se odločila, da pokažem nekaj svojih outfitov, ki sem jih v preteklih tednih uspela ujeti v objektiv. Ne gre za zelo kvalitetne ali manekenske fotografije, temveč bolj za prikaz in dokumentacijo tega, kar sem nosila. Če bo tudi tale objava dobro sprejeta (namig: oglasite se s svojim mnenjem spodaj v komentarjih), bom skušala biti pridna in v prihodnje pofotkati še kakšnega. Morda pa kakšna sonosečnica dobi navdih :).

Outfit za večerno priložnost, obleka je nenosečniški kroj in jo nosim tudi brez trebuha:

Zelo se mi obnesejo različne zanimive jaknice, suknjiči in podobni zgornji deli; tako pride v poštev tudi veliko stvari, ki je že prej prebivalo v moji omari:

Športni outfit z Nike haremkami za jogo:

Parka Zara z usnjenimi rokavi, ki sem jo kupila konec lanskega poletja, se mi zaradi širokega modela izredno dobro obnese tudi na rastoči trebuh. Rdeči klobuk sem dobila za Božič od sestre:

Kombinacija rdeče in temno modre:

Bomber jaknice, ki jih obožujem, lepo popestrijo tudi trebušasto silhueto: 

Vse fotografije: Tina Martinec Selan.

7 komentarjev:

  1. Lepa si... Vedno! Kar objavljaj outfitke. Jaz sem svoje nosečniške dni dala že za seboj in se že takrat nevedoč držala tvojih nasvetov. Najbolj žalostno je videti nosečnico v prevelikih Tshirkah (preširokih in kratkih - od moža) ter v pajkicah. Ali pa ko oblečejo kratke puloverje in pajkice. Pulover pa čez pol trebuha... Joj joj joj...

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, supermami. Meni so na vrhu seznama nelaskavih nos. oblačil tudi raztegnjene žametne hlače. Sicer pa mislim, da ni nobenega razloga, da se ne bi med nosečnostjo ženska povsem do enake mere uredila kot prej. Vsaka pa se seveda odloči tako, kot ji paše. Hvala za komentar, morda se opogumi še kakšna sramežljiva bralka ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, fantastično zgledaš! Moj najljubši je z rdečim klobukom :)

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala, Tea. klobuk je res fin, pa zdaj razumem, zakaj so v starih filmih v dežju vsi s klobuki brez dežnikov - ker ga skoraj ne rabiš ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tiiina! Prekrasna si, in vse čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  6. Najlepša s parko iz Zare! Lepa pa povsod :)

    OdgovoriIzbriši