torek, 18. december 2012

Shades of red

Drage bralke in bralci, zdajle bi lahko skupaj nazdravili s kozarčkom penine, saj je število ogledov bloga Odglavedopet doseglo lepo okroglo številko 100.000! Včeraj je manjkalo še slabih sto ogledov, zato sem si mislila, da bo moja objava ravno okrog stotisočke, ko pa sem pričela z vnašanjem tele objave, sem videla, da je število že krepko preseglo to cifro. Hvala vsem za zvesto branje, za komentarje (teh sem zelo vesela), za ustne in pisne predloge, za pisma bralcev ... Obljubljam, da se bom še naprej trudila z za vas zanimivimi in aktualnimi objavami! Danes objavljam svoj outfit izpred nekaj dni, ki sem ga poimenovala kar shades of red/odtenki rdeče, upam, da bo poskrbel za lepo predpraznično vzdušje. Že v petek pa boste lahko prebrali vse o decembrski PL-preobrazbi, ki vam bo zagotovo všeč ;).

(foto: Tina Martinec Selan; outfit: bunda Zara, šal Sisley, krilo Irena Rojs, pulover Draž, torba Max&co, gležnjarji Bruno Premi, rokavice Promod)

9 komentarjev:

  1. joj, kje si kupila krilo od Irene?
    sicer pa čin in še veliko obiskovalcev, predvsem pa strank :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Biuuutifulll ;-)... krilo všeč, zelo... ti lepa!!! Krilo kje kupila??? Te berem redno in ostajam zvesta bralka tudi v prihodnje.

    OdgovoriIzbriši
  3. moram hitro Ireni posredovat celotni vnos. bo vesela :)

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala bejbe! krilo sem kupila pred časom v Iki. Petra, le povej, kakšno fajn reklamo ji delam :D!

    OdgovoriIzbriši
  5. a ima kje na ogled kaj več robe kot samo krila? na BIU sem videla ful zanimivih stvari, žal smao v črni...

    OdgovoriIzbriši
  6. Špela, jaz bi ji kar pisala na tvojem mestu. na spletni strani niso stvari zelo pregledne, v Iki pa so mi rekli, da se je možno oglasiti tam ob terminih, ko je tudi ona tam in kaj pa veš, mogoče se da kaj zmenit :).

    OdgovoriIzbriši
  7. saj bi samo firbcala rada, ker ima fine stvari, da vidim, če je še kaj finega poleg krila, ki ga že imam. bi pa rada videla tvoje od blizu, je podobno mojemu?

    OdgovoriIzbriši