petek, 21. december 2012

Decembrska PL-preobrazba: Tanja Matko

Pogosto med svojim delom z različnimi strankami sama pri sebi pomislim, kako zelo in neusmiljeno kritične s(m)o ženske same do sebe. Tako lepe ženske, pa mi vsaka našteje toliko 'napak', ki jih najde na sebi in zaradi katerih se, domnevno, ne zmore ali ne upa urediti tako, kot bi si pravzaprav želela. Nekaj podobnega sem razmišljala tudi po naši decembrski PL-preobrazbi. Naša ekipa je tokrat poskrbela za droben element presenečenja, saj smo preobrazili kar urednico portala Planet Lepote Tanjo Matko. Ko boste videli fotografije in Tanjo, mi boste le stežka verjeli, a Tanja do naše preobrazbe ni nikoli oblekla krila, saj je bila prepričana, da ji krila ali obleke tudi slučajno ne pristajajo.




Jaz seveda ne bi bila jaz, če ji ne bi želela dokazati naprotnega, saj se mi zdi, da ženske vse premalo nosijo in izkoriščajo ta fantastični kos oblačila, ki se lahko nosi na toliko načinov in ni (v nasprotju s splošnim prepričanjem) prav nič manj udoben od hlač – pogosto celo nasprotno.
Tanja je dobila moderno pričesko s subtilnimi medenimi prameni, krasen make-up z zadimljenimi očmi ter tri outfite, prilagojene njeni koloristiki, tipu postave in njenim željam. Resnično se mi zdi, da se je iz punce, ki se tako rada skriva v povprečni kombinaciji kavbojk in majice, prelevila v elegantno, prelepo poslovno žensko.

Prvi outfit je preprosta, minimalistična dnevna obleka iz kamelje pletenine z modnimi dodatki v peščenih tonih: obleka Lauren by Ralph Lauren, ogrlica Weekend by Max Mara, škornji Albano, torba Ralph Lauren.




 
Druga kombinacija ima enak 'vibe' kot siceršnja Tanjina uniforma kavbojk in zgornjega dela, le da je dvignjena na višjo, elegatnejšo, bolj odraslo raven. Skinny kavbojke in gležnjarji s peto so dopolnjeni z večno jaknico v slogu chanel suknjičev, zanimivo bluzo ter torbico, ki poveže vse barve: kavbojke Top Shop, bluza Guess by Marciano, jaknica Weekend by Max Mara, gležnjarji Calvin Klein, torbica Pennyblack.




Tretji outfit prikazuje večno kombinacijo črnega krila, zanimivega topa in visokih pet. Odtenki pri obrazu naj bodo obrazu laskavi, tako obraz zasije ne glede na to, če vas čaka zabava pozno v noč. Obvezna je pisemska torbica oz. vsekakor majhna, večerna torba – za večerne prilike naj velike usnjene borše in dnevne torbe ostanejo doma! Outfit: krilo Weekend by Max Mara, top Apriori, hlačne nogavice Polzela, ogrlica Freedom by Top Shop, torbica Dorothy Perkins.



Tanja pravi takole:
»Že od nekdaj sem se rada urejala, tako z ličili kot tudi oblačili. Zadnja leta pa sem zaradi preveč obveznosti kar malo 'zaspala' in nekako obtičala v jeansu. Ob čudovitih preobrazbah na našem portalu sem nekega dne na eni izmed preobrazb na pol v šali na pol zares v navdušenju dejala, da naslednji mesec grem pa sama na preobrazbo. In še sama ne vem kako, ampak bežna misel je postala resničnost. Moram priznati, da sem bila pred preobrazbo kar malce napeta, saj mi je stilistka Tina že vnaprej povedala, da mi bo izbrala krilo – kril pa ne nosim sploh. Potem sem se v salonu MS, kjer so vsi fantastično opravili svoje delo, počasi sprostila in začela uživati. Največja sprememba je bila zame izbira oblačil, pa tudi močnejši make up, ki mi ga je naredila vizažistka Aleksandra. Kljub temu, da oblačil, kakršna mi je izbrala stilistka, (še) ne nosim, sedaj vsaj približno vem, kaj izbrati, ko bom želela obleči kaj resnejšega, elegantnejšega ali slavnostnega – pa tudi na koga se bom obrnila, ko bom potrebovala nakup nove garderobe. J  Preobrazbo je bilo super doživeti še z druge strani, bila je res posebno doživetje – sedaj vsaj vem, kako super se počutijo naše preobraženke.«

Vse fotografije: Sanja Martinec.
Daljši članek o vseh stopnjah preobrazbe si lahko preberete tukaj.




5 komentarjev:

  1. krasna! je bila zadovoljna?
    nova, sveža, lepo primerno ozaljšana Tanja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
    months of hard work due to no back up. Do you
    have any solutions to protect against hackers?

    my blog: amazon promo code 2013

    OdgovoriIzbriši
  3. It's actually a great and useful piece of information. I'm satisfied
    that you just shared this helpful info with
    us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.


    Also visit my weblog: torbe

    OdgovoriIzbriši
  4. When someone writes an post he/she maintains the thought
    of a user in his/her mind that how a user can understand
    it. So that's why this piece of writing is perfect. Thanks!

    Also visit my web blog :: partyplasticsplus.com

    OdgovoriIzbriši