sreda, 21. november 2012

Perilo za oblikovanje postave - zakaj pa ne?

Bliža se čas raznovrstnih zabav, ko bomo marsikateri predpraznični ali praznični večer preživljale na pijači, poslovni večerji, službeni zabavi, koktejl večeru s prijatelji in podobno. Takrat pridejo na vrsto naše elegantnejše obleke, ožja krila in hlače, tanjši topi ali bluze, ki so vsi precej neusmiljeni do naše postave. Najbrž imamo kar vse predstavnice (še posebej pa tiste, ki se nam je trebuh že vsaj enkrat raztegnil do neverjetnih razsežnosti zaradi nosečnosti) nežnejšega spola kakšen gram odveč na področju trebuha, bokov ali zadnjice, ali pa si tako vsaj mislimo. In marsikatera med nami enostavno ne najde volje, energije, sredstev ali časa za tisto dieto, fitnes režim in shujševalno, o kateri ves čas govori, a do nje nikoli ne pride.

(foto: Tina Martinec Selan)

Obstaja hitra in precej dobra rešitev za priložnosti, ko si želimo, da bi bile videti še posebej dobro (in vemo, da bomo ves čas ostale oblečene ;)). To je perilo za oblikovanje postave, ki je na voljo v najrazličnejših oblikah, cenovnih razredih in pri različnih proizvajalcih. Tako lahko izbiramo med spodnjimi hlačkami, ki spominjajo na kolesarske pajkice in ki zgladijo področje stegen in bokov, med zelo visokimi spodnjimi hlačkami, ki so hibrid med hlačkami ter korzetom in poskrbijo za področje trebuha, ter različicami vmes med obema kategorijama. Že res, da to perilo ni poseben estetski presežek (spomnimo se na Bridget Jones in njene velikanske spodnjice, ki jih na njej najde Hugh Grant ;)) in da ga verjetno ne bomo izbrale za večer zapeljevanja svojega najdražjega. Za outfite, kjer si želimo nekoliko več definicije na svojih šibkih področjih in posledično več samozavesti, pa je naravnost odlično. In čeprav je videti kot srednjeveška mučilna naprava, sodobni elastični materiali poskrbijo, da to perilo niti ni tako zelo neudobno oz. da se ženska nanj zlahka privadi. Pod svetla oblačila oblečemo perilo v kožni barvi, pod zelo temna pa lahko črnega. Hiter efekt liposukcije brez mučenja in za drobiž? Zakaj pa ne!

(foto: Tina Martinec Selan)

7 komentarjev:

  1. sem skeptična, da bi to bilo res udobno. sem pa enkrat opazila trimphove reklame in stvari niso zgledale staromamsko, bolj bi rekla, da so bile v retro slogu, ampak kar privlačne. poceni pa ne.

    OdgovoriIzbriši
  2. super reklama. jaz bi zdaj po porodu tudi kaj potrebovala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene pa skrbijo robovi takega perila. Da se ne naredi kozna guba prav tam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Špela, meni se ne zdi neudobno, je pa res, da se je treba malo navaditi, ker definitivno je prisoten občutek blagega stiskanja (brez tega pač ni efekta). tudi cene so zelo različne, od cca. 10 € pri cenejših proizvajalcih pa seveda do večkratnika te cene pri dražjih.

    Petra, zdaj veš, kaj pisati Božičku - manj satena in čipk, pa več elastana :P

    Mojca, model 'kolesarskih pajkic', ki sega do sredine stegen in zgoraj krepko nad pas, glede tega ni problematičen.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tina, ne dvomim, da so cene različne. jaz sem imela v mislih Triumph, ki ni poceni, ampak je pa vsaj videti prav kul. no, samo iz radovednosti sem si to ogledala, sploh ne razmišljam o čem takem, tako, da tudi udobnosti nisem nikoli probala. http://news.globalintimatewear.com/Collections/1642/Triumph_Shape_Sensation_S_S_2011_collection.html

    OdgovoriIzbriši
  6. te zgornje pinki velike gate so mi prav všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ja, lepe stvari.
    Triumph in Lisca sta seveda med dražjimi, a glede na to, kakšen efekt lahko naredi tako perilo (tudi poleti za pod kakšne tanke oblekice in krila), je investicija kar vredna svojega denarja, se mi zdi. konec koncev je zglajena silhueta pod oblačili kar dober štart za to, da potem tudi oblačila lepo stojijo.

    OdgovoriIzbriši