petek, 30. november 2012

Novembrska PL-preobrazba: gospa Urša

Are you ready to rock'n'roll ;)? Novembrska preobrazba je potekala v motorističnem slogu, saj smo preobrazili kandidatko Uršo, ki je velika ljubiteljica motorjev ter lastnica chopperja. Rada se oblači v črno in je (tudi zaradi narave svoje službe) vedno v 'moških' oblačilih, kar pa ji ostane časa ob službi, dveh otrocih in motorjih, ga rada preživi na fitnesu. Redko se liči, pred kratkim pa se je zaradi poškodovanih las (zaradi neprimernega postopka razbarvanja) postrigla čisto na kratko. Sama je priznala, da je bil to zanjo precejšen šok, saj so ji prej divji, gosti kodri segali do pasu.
Z Anjo in Lukom iz Mič Stylinga v Kristalni palači smo se odločili za črno barvo - enako kot jo je imela prej, le brez modrikastega podtona - in za to, da ji zravnamo lase, kar si je Urša nadvse želela. Vizažistka Aleksandra jo je naličila v slogu zadimljenih oči, sama pa sem izbrala outfite v 'rock chic(k)' slogu, ki so Urši pisani na kožo. Ker je njen barvni tip tak, da mu črna izredno pristaja, sem se odločila za osnovo iz črne barve, ki sem jo popestrila z različnimi teksturami, 'edgy' modnimi dodatki in kobaltno modro barvo.

Prvi outfit: džins Guess by Marciano, majica Salsa Jeans, jopica Guess by Marciano, škornji Pepe jeansDrugi outfit: usnjena jakna Top Shop, tunika Guess by Marciano, legice, čevlji in torba vse Top ShopTretji outfit: obleka Liu Jo, suknjič Apriori, čevlji Calpierre, ogrlica Freedom by Top Shop, nogavice Polzela Kdo pravi, da motoristke niso ženstvene? Poglejte, v kakšno luštno mačkonko se je prelevila Urša!Fotografije: Sanja Martinec
Daljši članek o preobrazbi: na tejle povezavi.  


2 komentarja:

  1. jako všečno! je bila gospa vesela?
    všeč tudi tvoji in Sanjini čevlji :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala Petra :). mislim, da je bila gospa zelo vesela, da je bila lahko 'princess for a day' ;)!

    OdgovoriIzbriši