torek, 6. december 2016

Šali

V mrzlih zimskih dneh si skoraj ne predstavljamo, da bi bili brez rokavic, šala in (ne vsi) kape. Prav šal je tisti kos, ki je najbližje obrazu, če ne štejemo kape, in zato ima odlično moč, da nam osvetli in popestri obraz. Če izberemo šal prave barve in teksture, pa ne le poudari našo naravno obarvanost, temveč tudi čudovito zaokroži rdečo nit našega outfita.

Šali iz debelejših materialov, letos so še posebej modne pletenine iz debelih volnenih niti, deluje moderno, sodobno, pa tudi nekoliko bolj športno oziroma sproščeno. Z njim lepo poudarite kreativne outfite.

(foto: etsy.com)

(foto: pinterest.com)

(foto: trendymodes.com)

(foto: wheretogetit.it)

Šali iz tanjših materialov so elegantnejši, ker nimajo toliko volumna. Lahko so iz viskoze, tanke volne, svile, kašmirja ali mešanice materialov. Ker so tanjši, jih lahko zavežemo na različne načine, včasih nam situacija celo dopušča, da jih obdržimo na sebi, tudi ko smo že slekli plašč. 


(foto: divinestyle.com)

(foto: loveitsomuch.com)

(foto: memorandum.com)

(foto: pinterest.com)

(foto: pinterest.com)

(foto: polyvore.com)

Topli in malce drugačni pa so šali iz umetnega krzna. Običajno se spodaj zapnejo ali kako drugače pritrdijo, da se lepo prilegajo zlasti tistim plaščem z ovratnikom na V. Šal iz umetnega krzna je lahko sproščeno eleganten ali zelo eleganten, odvisno od barve in siceršnje kombinacije, v kateri ga nosimo.

(foto: arrowred.co.uk)

(foto: glamradar.com)

(foto: pinterest.com)


(foto: polyvore.com)


Najbolje je doma imeti nekaj šalov različnih barv, debelin in materialov, zato da jih lahko kombiniramo z različnimi drugimi oblačili. Šal je pomemben kos, ki se ga tudi kot darilo razveseli skoraj vsakdo. Želim vam tople, v šale zavite dni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar