četrtek, 29. september 2016

Uporabno in modno: obleka čez hlače

Prehodni čas, ko je zjutraj mraz in čez dan še zelo toplo, nam lahko povzroča preglavice. Ne bi se še čisto poslovile od poletnih oblekic, hkrati pa še ni tako mraz, da bi nosile zimska oblačila ... Rešitev je v plastenju in letos je (ponovno) zelo modno plastenje oblek čez hlače. Naj bo za službene priložnosti ali za prosti čas, obleka čez hlače je idealna rešitev tako glede toplote, kot tudi z modnega vidika. Praktično, udobno in lepo, pa še svoji najljubši (zdaj že skoraj pretanki za samostojno nošenje) oblekici lahko podaljšate čas nošenja za nekaj tednov. Čista zmaga torej ;).

(foto: instyle.com)

(foto: pinterest.com)

(foto: telegraph.co.uk)

(foto: telegraph.co.uk)

Prilagam nekaj inspiracije iz svoje omare. Uporabila sem različne vrste oblačil, tako da boste našle zase nekaj tiste, ki morate biti elegantno urejene za v pisarno, kot tudi tiste, ki vam življenjski stil dopušča bolj ležeren slog. Vidite lahko, da se trenutno nosijo obleke čez različne kroje hlač, tako da so lahko hlače pod obleko širše ali ravno rezane, pa tudi ožje ali 7/8 dolžine. Še jaknico ali suknjič oblečete čez in ste pripravljene! Pobrskajte po svoji omari, zagotovo tudi ve najdete kombinacijo, ki jo lahko pokombinirate na tak način. Pa lepe jesenske dni vam želim!

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

(foto: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

4 komentarji:

  1. Hmmm, se mi zdi da znajo biti take kombinacije hitro neprijazne do postave. Od zgornjih fotk se mi zdi postavi prijazna le druga fotka, od tvojih pa prva in pogojno tretja. Za moj ti postave (hourglass) pa se mi take kombinacije ne zdijo prav flattering.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pozdravljena, pri postavi v obliki peščene ure je treba paziti, da je v pasu dovolj definicije (za to pa obstaja cela vrsta takih in drugačnih 'prijemov'). če je temu zadoščeno, potem ni nobenega problema v kombinaciji obleke čez hlače. :)

      Izbriši
  2. Jaaa :-) Obožujem. Moj načrt: kratke obleke na ovijanje (wrap dress) čez ozke (skinny) kavbojke in petke, gležnjarji itd.
    Tebi tudi fajn pašejo :-)

    OdgovoriIzbriši