ponedeljek, 23. september 2013

PL-preobrazba: gospa Kristina

V septembrski PL-preobrazbi smo sodelovali s kandidatko Kristino, ki že od pomladi stopa tudi po osebni poti preobrazbe – izgube odvečnih kilogramov. K bolj zdravemu načinu življenja, pa tudi na našo preobrazbo jo je prijavila njena prijateljica, ki ji stoji ob strani in skupaj z njo vsak dan telovadi. Osebno sem bila zelo vesela, da smo lahko tudi na osebi z močnejšo postavo pokazali, da urejenost in kakšen odvečen kilogram nista medsebojno skregana, ter kaj se da narediti s kombinacijo primerne frizure, ličenja in pravega kroja oblačil. 





Dodatno sem bila vesela tega, da sem v trgovini Emporium našla tudi oblačila v barvah, saj se pogosto zdi, kot da so oblačila za močnejše zgolj črna. Res je veliko te barve, vendar se vsekakor da najti tudi barve in vzorce. Ko sem v začetku preobrazbe Kristino vprašala, če ima kakšne specifične želje glede oblačil oziroma outfitov, mi je rekla samo, da si neskončno želi poskusiti kakšno obleko, če obleka zanjo sploh obstaja, seveda. Take izzive imam nadvse rada in tudi obleko zanjo sem našla. 





Sicer pa naj fotografije govorijo same zase. Upam, da bodo tudi Kristini dale nadaljnega poguma in motivacije za pot k zastavljenemu cilju!

»Ko sem neki večer dobila SMS od najboljše prijateljice Tanje, da sem vabljena na stilsko preobrazbo, sem imela mešane občutke, saj sem močnejše postave in se mi je zdela stilska preobrazba "misija nemogoče". Kljub temu pa sem bila vesela, ker se mi je od letošnjega marca življenje obrnilo na glavo. Tanja me je namreč spodbudila, da sem začela telovaditi in seveda pravilno jesti. Tako da sva skoraj vsak dan telovadili po uro in pol v fitnesu s pomočjo osebnega trenerja in tako mi je uspelo v treh mesecih izgubiti kar 25 kg. Čeprav je bilo velikokrat naporno, sem zdržala in sem jima zelo hvaležna, da sta mi stala ob strani in me spodbujala. Zato sem bila toliko bolj vesela preobrazbe, ker so mi stara oblačila občutno prevelika. Tisti dan, ko smo bili dogovorjeni v Kristalni palači, sem imela tremo, ampak že ob stisku rok ga.Tanje in ostale ekipe je nekoliko popustila, tako da smo se pogovarjali bolj sproščeno. Sama preobrazba je bila FENOMENALNA in počutila sem kot v "sedmih nebesih", KRASNA ekipa, vsi ste/so poskrbeli, da sem se za en dan spremenila v "zelo pomembno osebo" oziroma manekenko. Vsak je opravil odlično nalogo, tako z oblačili,  frizuro in make-upom«, je še zaključila svoje misli o preobrazbi Kristina.

Prvi outfit pokaže pomembno lekcijo optičnega ožanja postave s svetlejšim osrednjim delom na trupu in temnejšimi  predeli ob straneh. Tudi za močnejše postave je mogoče najti ustrezne hlače in zgornje dele v lepih barvah in vzorcih. Torbica zaokroži barvno temo outfita, čevlji s polno peto pa nudijo dovolj opore in udobja. Hlače Punt Roma, bluza in suknjič Wallis, torba Dorothy Perkins, čevlji Nero Giardini



Drugi outfit je lahko elegantnejši dnevni ali večerni, odvisno od dodatkov. Top z globokim V izrezom in  svetlečimi kamenčki ob dekolteju podaljšuje linijo vratu in vleče pogled vertikalno, kar prispeva k navidezno vitkejši silhueti. Hlače Punt Roma, tunika Wallis, zapestnice Dorothy Perkins, torba Furla, čevlji Nero Giardini



Tretji outfit: Kristina se je izredno razveselila obleke, ki ji je bila zelo všeč. Obleka ni tako široka, da bi kot šotor povsem skrila postavo, seveda pa tudi ni preveč ozka, da bi se neprijetno zažirala med obline. Mala zlata torbica zaradi majhnosti služi le za večerne izhode. Salonarji so zaobljeni in imajo ustrezno debelino pete, ki lepo uravnoteži Kristinine noge. Obleka in mala večerna torbica Punt Roma, uhani Dorothy Perkins, čevlji Calvin Klein



Fotografije: Sanja Martinec.

Članek o preobrazbi si lahko preberete tudi na portalu Planet Lepote.





7 komentarjev:

  1. Simpatična in lepa gospa - prej in potem! Preobrazba pa je super uspela, obleka zelo zelo lepo paše!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Kristina.Prava lady.

    OdgovoriIzbriši
  3. res je, se strinjam z obema. luštna prej in še malo bolj potem :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo Kristina! Aja, pa še en velik lajk za njeno prijateljico, ki se je vsega sploh spomnila-to so pravi prijatelji!

    OdgovoriIzbriši
  5. No, to je pa super prispevek, ne mislim samo preobrazbe same ampak bolj zahtevna naloga in modelka :) prvi outfit super, zadnji pa mi iz znanega (Tina že ve, saj sem zadnjič na babjem večeru razložila moj zakoreninjen odpor do živalskih vzorcev) razloga ne more biti všeč :) Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala, Špela. tudi jaz sem zelo zadovoljna s to preobrazbo, mislim da smo odlično opravili.

    OdgovoriIzbriši