ponedeljek, 30. september 2013

Izkušnja stranke Barbare: "Življenje je prekratko, da bi odlično izgledali le nekajkrat na leto!"

Ena izmed mojih najljubših strank Barbara, s katero redno sodelujeva (zadovoljstvo je obojestransko), je prijazno privolila, da na blogu pokažem delček najinega dela. Ko se dobiva, ob pregledovanju vsebine njene garderobe za prihajajočo sezono sestavljava stajlinge iz njenih oblačil in dodatkov, ki jih že ima doma. Marsikakšen kos je star že leta, a na novo zaživi v drugačni kombinaciji, na katero Barbara morda dotlej še ni pomislila. Sproti nastaja seznam stvari, ki jih še potrebuje, da bi dopolnila outfite. Nekatere stvari pa so seveda tudi 'za odstrel'. Manjkajoče kose s seznama potem postopoma kupuje(va), marsikateri nakup pa vnaprej predebatirava kar preko interneta, ker Barbara večino leta ne živi v Sloveniji. Ob zadnjem srečanju sva se odločili tudi fotografirati vse uspešne stajlinge, saj fotografije Barbari služijo kot navdih, kaj obleči, tudi ko že nekaj časa mine od najinega delovnega sestanka in se kakšen detajl že pozabi. 

Spodnji fotografiji prikazujeta skoraj enak outfit, na levi strani med najinim srečanjem, na desni pa v realnem življenju. Barbara je stajling še dopolnila in nadgradila s šalom, kupljenim po seznamu. Outfit sestavljajo leta star in na razprodajah kupljen plašč Mango, obleka Baukjen, legice H&M, balerinke Chanel, neznan pas, torba Dolce & Gabbana ter šal Baukjen.

(foto: osebni arhiv stranke)

Sicer pa je Barbara takole opisala svojo izkušnjo z mano: "Za obleko sem vedno porabila kar nekaj denarja, nikoli pa nisem bila popolnoma zadovoljna s svojo garderobo in svojim izgledom. Dostikrat sem obstala pred ogledalom in vedela, da ne izgledam napačno, a vendarle je bilo nekaj 'off'. Po drugi nosečnosti sem se odločila, da je napočil pravi trenutek, da pri oblačenju naredim korak naprej. Tino Martinec Selan mi je priporočila prijateljica. Najino prvo svetovanje je bilo zame pravo doživetje in razodetje. Ko je Tina zaključila s pospravljanjem moje omare, je ta izgledala kot izbran butik, jaz pa sem končno razumela, kje ga lomim. Odkar sodelujem s Tino, sem uresničila svoj cilj, da sem super oblečena prav vsak dan in ob vsaki priložnosti, saj mislim, da je življenje prekratko, da bi odlično izgledali le parkrat na leto. Sodelovanje s Tino Martinec Selan je pravi užitek, posebej cenim njeno resnost in natančnost."

4 komentarji:

  1. Tina, ti si nujna v vsakdanjem življenju sleherne ženske! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Tina in Barbara!! in se strinjam s Petro, da vsaka ženska nujno potrebuje Tino v svojem življenju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen prispevek, podpiram še več takšnih iz prakse! Barbara je prelepa. Strinjam se s Petro, da bi te vsaka potrebovala. Ana

    OdgovoriIzbriši
  4. kako ste prijazne, hvala za tako lep začetek dneva!

    OdgovoriIzbriši