ponedeljek, 28. januar 2013

Salonarji z neti

Za vse tiste, ki ste morda v preteklih mesecih občudovale Valentinove salonarje z neti (obstajajo v obliki balerinke brez pete, s srednje visoko ter z visoko peto), sem pred nekaj dnevi videla nekoliko podobno, seveda bistveno cenejšo variacijo na to temo.

(leva fotografija: Tina Martinec Selan, desna fotografija: neimanmarcus.com)

Omenjene Valentinove čevlje sem sama zasledila na toliko različnih koncih, da se vseh sploh ne morem spomniti, med drugim na Garance Doré, na Atlantic-Pacific, na Veryverve, ... Poleg modnih blogov ter spletnih strani z modo so jih bili polni tudi editoriali modnih revij. Osebno se mi zdijo posrečen kompromis med brezčasno eleganco zašiljenega salonarja (od platform se namreč moda počasi poslavlja, v ospredje spet prihaja nežni salonar z zašiljeno konico in tanjšo peto) ter uporniškim, rock'n'roll videzom. Damsko-rokerski salonarji lahko lepo začinijo kavbojke 7/8 dolžine in preprost zgornji del, bili pa bi tudi odličen spremljevalec marsikakšne maturantske obleke, saj bi pričali o mladostni svežini in malo 'edgy' okusu maturantke, ki bi v njih odplesala četvorko.

10 komentarjev:

  1. uuu, krasni :) kje in koliko?
    si jih kupila?

    OdgovoriIzbriši
  2. Katarina, za reklamo sicer (žal ;)) nisem plačana, ampak: Zara, 50 €, ne. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. meni so desni ful všeč (seveda ne zame), levi pa sploh ne. se mi zdijo preveč običajni, ker imajo nete samo na pasku čez gležnje in tudi sami neti so premalo rokerski. ampk, ok, jaz sem picajzel, pa tudi ne potencialna nakupovalka salonarjev ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. prav je, da so mnenja različna :). Špela, če kje pri nas vidiš take, ki bodo še bolj podobni desnim (in seveda cenejši od 900 $ ;)), pa le povej.

    OdgovoriIzbriši
  5. haha, sicer ne hodim nič po trgovinah ampak velja! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni bi bili všeč levi, z neti od ta desnih. Sicer pa ne vem čisto dobro kaj bi s takimi čevlji počela, ampak dobro ... :)

    OdgovoriIzbriši
  7. če imajo kje 35 št. kupim TAKOJ! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Vanja, verjetno se da marsikaj ;), ampak najprej mi pride na misel 'hodila' :D.

    Petra, 35 (še?) nisem videla :/

    OdgovoriIzbriši