sobota, 19. maj 2012

OOTD: čevlji

Pred časom mi je prijateljica dala lep kompliment. Med debato o čevljih je namreč rekla nekako takole: "Ti imaš neverjeten talent za kombiniranje outfitov. Pogosto mi posamezni kosi, ki jih kupiš, sploh niso všeč in jih sama na polici v trgovini še opazila ne bi. Ko pa jih vidim na tebi, kako jih znaš kombinirati in nositi, pa vedno padem dol!" Nazadnje se je to zgodilo s spodnjimi čevlji. Pokazala sem ji fotografijo čevljev s spleta in ji nikakor niso bili všeč, nato pa je videla, kako jih nosim in kombiniram ter popolnoma spremenila mnenje.


(foto: Tina Martinec Selan)

Priznam, da imam glede čevljev zase malce neobičajen okus. Pogosto so mi všeč takšni, ki niso nekako splošno všečni ali lepi na prvo žogo, če se lahko tako izrazim. Vendar čevlje (kot tudi vse druge kose v svoji garderobi) vedno kupujem z mislijo na vse možne outfite, ki jih bom lahko z njimi kombinirala glede na obstoječe kose iz svoje garderobe.

Enak pristop imam tudi pri svojih strankah ko se seznanim z njihovim okusom in garderobno omaro, vedno gledam potencialne kose oblačil in modnih dodatkov z mislijo na garderobo stranke, upoštevajoč, kako bi ta lahko določen kos vgradila v svoj slog in svojo garderobo, da bi iz njega iztržila kar največ kombinacij.

(foto: Tina Martinec Selan)

2 komentarja: