petek, 7. oktober 2011

5 trendov letošnje jeseni

Če se vam ne da prebirati dolgih člankov o jesensko-zimski sezoni, objavljam hitri tečaj trendov letošnje jeseni.

1. Barve
Poleg za zimo obvezne črnine mislite in delujte v barvah! Izbirajte med vsemi odtenki rdeče, zelene, petrolejske, gorčično rumene, rjasto rjave, magente, vijoličaste ... Na spodnji fotografiji obleka Sonye Rykiel a/w 2011.

(fotografija: beadsofbabylon.blogspot.com)

2. Chanel Peridot
'It' odtenek letošnje jeseni za nohte je Chanelov Peridot, duokromna mešanica zlate in olivno zelene. Učinek spominja na skarabeje ali majske hrošče, kar pomeni, da bodo vaši nohti v zimski megli še kako opaženi.

(fotografija: high50.com)

3. Gležnjarji s polno ali visoko peto
Letošnji gležnjarji nam bodo všeč, saj združujejo vsem znane dobre plati visokih pet ter robusten videz pohodnega čevlja. Kombinirajte jih na skinny hlače, korenčkaste hlače, haremke ter vse dolžine kril.

(fotografija: intheircloset.com)

4. Pike
V omari morate imeti vsaj en pikast kos, da ga boste potegnile na plano, kadar boste želele dati vedeti, da ste na tekočem s trendi. Kombinirajte svoj pikast kos na umirjen suknjič ali ravno rezano krilo za v službo ter na kontrastno obarvan ali vzorčast sosednji kos oblačila za popoldne ali čez vikend.

(fotografija: marieclaire.co.uk)

5. Moderna 'figa'
Kadar se nam preprosto ne da imeti spuščenih las ali pa ni časa za stiliranje dolgih las, spnite lase v vsem dobro znano figo. Da se izognete učinku starejše profesorice za matematiko, iz fige potegnite nekaj tankih pramenčkov las, da bo delovala malce manj polikano in zato bolj mladostno.

(fotografija: benskervin.blogspot.com)

7 komentarjev:

  1. Chanel Peridot že mam, figo nosim vedno, ko se mi ne da imeti spuščenih las, barve so zakon, drugo mam pa že na shopping seznamu za oktober! :D Super post :)

    OdgovoriIzbriši
  2. tudi meni krasen post <3
    sem za vse od 1 do 4, le pri petki bo potrebno malce počakati ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, super review!
    Barve še študiram, ampak so mi všeč! Ogrevam se za gorčično tudi za jesen in če bi našla kakšno torbico, bi bila zelo vesela.
    Za gležnjarje pa imam dvome glede svetovanih modelov hlač, ker mi nobeni od teh ne pašejo - bodo pa morali na malce širše hlače in bodo kukali le priložnostno:-)

    Petra, pa ne, da boš spet dolgolaska!? ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Eva, Peridota si pač morala ujeti v tujini ali na spletu najbrž, glede na to, da so naše parfumerije še kar prazne ...
    Petra, tudi lasje hitro zrastejo ;)
    Andreja, potem pa na krilo :)!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Vseh pet predlogov je super in se jih mislim držati, edino Peridota moram še preveriti, ali bi mi bil všeč ali ne. Sem se pa za podobne zlatkaste lake ogrevala (in ne dokončno ogrela) že lansko zimo. Očitno bo tokrat res priložnost.

    Super članek, Tina!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, v Münchnu sem ga kupila (oz. dobila za darilo). :)

    OdgovoriIzbriši