torek, 14. avgust 2012

Moja zgodba v novi številki revije Vse za žensko

Z velikim veseljem sem se danes odpravila v trafiko po svež izvod revije Vse za žensko. V čisto novi, septembrski številki, ki je izšla danes, je namreč objavljen prispevek o meni ter vse o tem, kako se je 'zgodil' Odglavedopet (mimogrede, blagovna znamka Odglavedopet je skupaj z logotipom že v postopku registracije, kar je pomemben korak). Gotovo ni naključje (vanje namreč ne verjamem), da je članek izšel le nekaj dni pred mojim (okroglim) rojstnim dnem :).
Revijo Vse za žensko dobite v vsaki trafiki ali bolje založeni trgovini, v njej pa za borih 0,99 € lahko preberete marsikateri kvaliteten nasvet na temo mode, kuhe, lepote, gospodinjstva, številne zanimive življenjske zgodbe ter še veliko drugega. Priporočam v branje, novinarki Heleni Ajdnik pa se zahvaljujem za intervju!




Nasvet: za resolucijo, ki je primerna za branje, najprej kliknite na fotografijo, ko se le-ta odpre v novem, temnejšem okencu, pa z desnim klikom na miško izberite 'Pokaži sliko'. Pokazala se bo fotografija, ki jo lahko povečate na velikost, ki omogoča branje članka.

6 komentarjev: