četrtek, 18. avgust 2011

Nova znamka: Ha-ha

Če so vam všeč barve, vzorci, teksture, potiski in kombinacija vsega naštetega, potem boste zagotovo našli nekaj zase pri novi znamki Ha-ha (The lifesmile brand). Znamka je plod odlične zamisli in trdega dela moje prijateljice, akademske slikarke ter ilustratorke Milanke Fabjančič, in njenega partnerja, prav tako akademskega slikarja Miha Perneta. Ha-ha ponuja celo paleto različnih izdelkov, kjer bo na svoj račun prišla celotna družina: ljubiteljice casual, streetwear torbic v različnih velikostih, v pisano vzorčaste motive pa sta Milanka in Miha 'oblekla' tudi okrasne blazine, rokovnike, zvezke, manjše toaletne torbice, škatle za shranjevanje drobnarij in še in še. Milanka mi je prišepnila, da prihaja še mnogo drugih vzorcev, izdelkov vseh vrst in drugih presenečenj. Seveda so vsi vzorci plod njunega slikarskega in ilustratorskega ustvarjanja.

(fotografija: Tina Martinec Selan)

Prijateljema tako na tem mestu javno izrekam pohvalo za odlično idejo in marljivost, da je od ideje do otvoritve začetne kolekcije prišlo pravzaprav v zelo kratkem času. Naj dodam, da imata tudi dva majhna otroka, kar je dodaten dokaz, da se v življenju da združiti marsikateri interes.
Na ogled na spletni strani http://www.go-ha-ha.com/ ter naprodaj v trgovini Meri Sarajlija v Plavi Laguni, kmalu pa tudi na spletu.


4 komentarji:

  1. oooooooooooo Tina, kok si zlata!!!!!! ti si moja najljubša blogerca!!!!!!!!!!!!
    Milanka

    OdgovoriIzbriši
  2. Milanka, dobre stvari je treba obelodaniti ;)!

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštno! Bom šla pogledat. Kje točno pa je ta trgovina, v podhodu?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ana, vhod je takorekoč nasproti vhoda v bivši kino Bežigrad.

    OdgovoriIzbriši